Maskinførerkurs i Hemnes og Brønnøy

23.12.2019 (Oppdatert: 27.02.2020) Knut Alsaker

Vi har tidligere annonsert maskinførerkurs i Brønnøy. Nå er det også stor interesse for maskinførerkurs i Hemnes. Der er det så mange påmeldte at det også vil bli gjennomført kurs her.
Det er fortsatt ledige plasser, så bare meld dere på.

Det er i dag krav til at alle som skal bruke minilastere, gravemaskiner og andre masseforflytningsmaskiner med større motor effekt enn 15 kW/20 HK, må ha maskinførerbevis.  Kravet består i et 40 timers teoretisk kurs med litt praksis og avsluttende eksamen. Etter bestått kurs må det dokumenteres 40 timer med praksis på aktuell maskin man ønsker bevis på. Når dette er gjennomført kan det avlegges praktisk eksamen.

Har du gjennomført teoridelen tidligere og nå fått nok dokumentert praksis, kan du også melde deg opp for praktisk prøve når kursdeltakere har praksis. Det er også mulig å foreta oppkjøring på andre maskiner enn de du har bevis på fra før, hvis du kan dokumentere minimum 40 timer praksis på den aktuelle masseforflytningsmaskinen.

Kurssted: Brønnøysund og Hemnes.

Kursinnhold:

32 t teori og 8 t praksis i samsvar med opplæringsforskrift.  Praksis vil foregå med dumper, hjullaster/minilaster og gravemaskin.  Kursinnholdet er et felles opplæringskrav og utgjør det formelle minimumskravet ift. lovlig bruk av gravemaskin, hjullaster, minilaster, bulldoser, veghøvel og anleggsdumper. Lærebøker utlånes ved kursstart.

Benytt anledningen til å få din sertifiserte opplæring på plass og meld deg på. 

Ta kontakt med Knut Alsaker, tlf 951 32554 eller på epost: knut.alsaker@nlr.no hvis du er interessert i å delta. Det er maksimalt 30 plasser på kurset. For å gjennomføre er vi avhengig av nok deltakere.

Kurssted:

Brønnøysund og Hemnes.

 

Ta kontakt med Knut Alsaker, tlf 951 32554 eller på epost: knut.alsaker@nlr.noFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.