Grønnsaker

(Oppdatert: 09.03.2018)

Ønsker du gode råd om dyrking av grønnsaker?

Vi tilbyr rådgiving innen grønnsaksproduksjon. Med vårt brede kontaktnett av rådgivere i andre rådgivingsenheter  kan vi hjelpe deg med rådgiving på et bredt utvalg av norske grønnsaker.

Medlemmer får tilbud om å delta på kurs, fagmøter, markvandringer og erfaringsgrupper som blir arrangert i regi av NLR Nordland. Noen ganger får du også tilbud om å delta på samlinger som arrangeres i andre deler av landet. Slike arrangementer gir deg påfyll både faglig og sosialt – forhåpentligvis til glede og inspirasjon i din hverdag som grønnsaksprodusent. 

Har du spørsmål om for eksempel sykdommer, gjødsling, skadedyr eller har vekstproblemer i åkeren, nøl ikke med å ta kontakt. Om du ønsker det, kan du få besøk av en av våre grønnsaksrådgivere for å ta en vurdering av situasjonen i åkeren. Noen ganger kan det være behov for innsending av planteprøver for nærings- eller sykdomsanalyse, da hjelper vi deg selvsagt med det. Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.