Bygg

19.02.2016 (Oppdatert: 29.11.2018) Hallgeir Gravelsæter, Svein Johnsen, Roger Østvik, Ketil Edvardsen

 

Fra idé til virkelighet

Våre bygningsrådgivere bidrar til å realisere idéene dine gjennom et bredt, uavhengig og profesjonelt rådgivningstilbud. Sammen med deg og våre dyktige rådgivere i NLR Nord Norge utvikler vi realistiske og framtidsrettede løsninger.

 

Vi tilbyr tunplanlegging, bygningsplanlegging og kostnadsberegninger i alle faser fra idé til bygging. Søknad om byggetillatelse og finansiering, byggeledelse/byggherreombud, bistand til tilbudskonkurranser og kontraktsinngåelse er andre tjenester mange bruker. Har du en eldre verdifull bygningsmasse, vurderer vi gjerne bygningenes tilstand og potensiale i tradisjonell eller nyskapende bruk.

 

God planlegging er nøkkelen til styring av økonomi og kvalitet i ditt prosjekt. Ikke rart at 80% av det du kan spare i et byggeprosjekt ligger i god planlegging og betryggende byggekontrakter.

 

 Ta kontakt med Svein, Roger, Hallgeir eller Ketil dersom du vil vite mer om hva vi kan levere.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.