Webinar om maskinsikkerhet

25.01.2021 (Oppdatert: 27.01.2021) Bodil Lundbakk

Som HMS- rådgiver har vi alltid fokus på hvordan du som bonde kan utføre jobben på en sikker og trygg måte. Selv i de travleste og mest hektiske periodene skal sikkerhet ha førsteprioritet hos deg som bonde

Illustrasjonsfoto

Årlig dør omtrent 30 mennesker på jobb mens de utfører arbeid, ofte er grunnen dårlig sikkerhet ved bruk og vedlikehold av maskiner. Torsdag 18. februar arrangerer Arbeidstilsynet et webinar der man går gjennom grunnprinsippene for å håndtere maskiner på en god måte.

 

Sikkerhet ved bruk av maskiner

Maskiner har stor energi og har gjerne redskaper som kan påføre alvorlig personskade. Hva skal til for at noe som er veldig farlig likevel kan gjøres på en sikker måte? Hvordan kan arbeid med livsfarlige maskiner gjøres forsvarlig? Det er dette webinaret handler om.    

Det handler om alt fra planlegging, tilrettelegging, kartlegging, risikovurdering, opplæring, kontroll, vedlikehold og utførelse av arbeid med maskiner. I løpet av denne sendingen på fem timer skal vi gå gjennom de mest sentrale kravene knyttet til bruk og vedlikehold av maskiner og arbeidsutstyr. 

 

Meld deg på webinar

Gratis påmelding til Arbeidstilsynet via denne linken:

Webinar om maskinsikkerhet (arbeidstilsynet.no)Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.