Vær klar for NLR Teknikkmøtet 2020!

18.09.2019 (Oppdatert: 18.09.2019) Stian Sand Gunnarsen

6. og 7. februar skjer noe helt nytt: Norsk Landbruksrådgiving ønsker deg velkommen til faglig oppdatering og sosialt samvær på NLR Teknikkmøtet!

NLR teknkikk

Om du er bonde, rådgiver, maskinselger, student eller på anna vis har interesse for landbruksmaskiner eller presisjonslandbruk: Den rette plassen å være disse dagene er på Thon Hotel Oslo Airport på Gardermoen.

- Her får du høre erfaringer fra andre bønder som ligger langt fram. NLR-rådgivere deler av sine beste kunnskaper og erfaringer. Flinke folk fra inn- og utland er ventet. Målet er kort og godt noe så ambisiøst som å heve kunnskapsnivået om maskinteknikk og presisjonslandbruk, sier Jogeir M. Agjeld. Han er prosjektleder nettopp for disse fagområdene i NLR Sentralt.

- Vi har reservert overnattingsplass til 300 personer. Møtesalen har plass til enda flere. Når vi satser, mener vi alvor. Derfor er alle teknikkrådgiverne i NLR involvert i møteplanlegginga, attåt mange andre flinke hjelpere. Målet er at folk fra hele landet skal finne programmet så interessant at de tar turen, og at de er bittelitt klokere når de reiser hjem igjen, melder Jogeir. Helst såpass mye klokere at de driver litt bedre og får litt høyere driftsresultat etterpå.

I tillegg til det faglige programmet på dagtid, er det satt av pauser som er romslige nok til å få prata litt med de andre som er på samlinga. Og ikke minst blir det en landbruksteknisk festmiddag, der ingen ser rart på deg om du kan mer om traktorhistorikk enn om bestikkplassering.

Påmelding og program blir åpnet opp utpå seinhøsten. Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.