Nord Norge styrker fokuset på presisjonslandbruk og maskinteknikk

11.06.2019 (Oppdatert: 28.01.2020)

1. august startet Stian Gunnersen som rådgiver innen fagområdet maskinteknikk og presisjonslandbruk. Med dette har NLR styrket sin helhetlige rådgivning i nord.

"Landbruket er i stadig utvikling og mekaniseringen blir mer avansert og med et større fokus på at bonden skal kunne utnytte sine ressurser på best mulig måte. Min store interesse for landbruksteknikk gjør meg nysgjerrig på denne stillingen, og med relevant høgskoleutdannelse mener jeg at jeg kan være en god kandidat til å formidle kunnskap innen fagfeltet, til dyktige nord-norske bønder".

Dette var Stian Sand Gunnarsen sitt budskap til NLR Nord Norge i sin søknad. Av de fire dyktige kandidatene landet valget på Stian, som er 28 år og bosatt i Vesterålen. Stian har en bachelorgrad i Landbruksteknikk ved Høgskolen i Hedmarken og kommer fra en stilling i VeMas AS, som ligger under Eik Senteret. Der hadde Stian ansvar for salg, delebestilling, klargjøring av solgt utstyr, administrasjon og markedsføring.

Fagområdet ble etterspurt i kundeundersøkelsen vi utførte i 2018 og dette er et av tiltakene vi gjennomfører for å imøtekomme behovet til den Nord Norske bonden.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.