Konferanse om økologisk mat og landbruk, Bodø

04.02.2019 (Oppdatert: 22.03.2019) Ingvild Lauvland Høie

Hva skal til for å dekke den økende etterspørselen etter økologisk mat, med produkter produsert i Nord-Norge? Fylkesmannen i Nordland inviterer interesserte fra hele Nord-Norge til konferanse om økologisk mat og landbruk 4. til 5. april 2019. NLR Nord Norge er blant medarrangørene.

Foto: Ingvild Lauvland Høie, NLR Nord Norge

Konferansen går fra "luns til lunsj" og skal inspirere til økt innsats for økologisk produksjon og for å utveksle erfaringer.  

Hva skal til for å dekke den økende etterspørselen etter økologisk mat, med produkter produsert i Nord-Norge?

Konferanse vil fokusere på markedsmulighetene og viktige produksjonsfaglige tema som jordbeiarbeiding, husdyr- og grovforproduksjon samt dyrking av potet, grønnsaker og bær.

Konferansen veksler mellom fellestema og en workshop 4. april.
Det innebærer at du som deltaker må velge hvilken workshop du ønsker å delta på 4. april.

Konferansen veksler mellom fellestema og en parallell sesjon 5. april. 
Det innebærer at du som deltaker må velge hvilken sesjon du ønsker å delta på 5. april.

Programmet er ikke helt ferdig, men vi kan fortelle at professor Dag Jørund Lønning skal foredra om jorda som grunnlag for all matproduksjon. I tillegg vil årets vinner av den nasjonale Bygdeutviklingsprisen, Ask Gård ved Kristoffer Evang, dele av sine erfaringer med oss.

Under festmiddagen 4. april vil Nordnorsk Økomatpris 2019 deles ut av fylkesmann Tom Cato Karlsen. 

Konferansen skal være på Radisson Blu Hotel i Bodø.

Program
Foreløpig program finner du på nettsidene til Fylkesmannen i Nordland.

Påmelding
Her kan du melde deg på konferansen.
Påmelding snarest og innen onsdag 6. mars!



Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.