Nyansatt i NLR Nord Norge

20.11.2019 (Oppdatert: 20.11.2019)

4. november 2019 begynte Ellen Marie Winther i Norsk landbruksrådgiving Nord Norge med kontorsted på Kleiva. Hun er utdannet agroøkolog på Ås, og har erfaring innen landbruk.

Ellen Marie Winther. Fotograf: Stian S. Gunnarsen

'' De siste to årene har jeg styrt landbrukskontoret i Hadsel kommune, hvor jeg i tillegg til alle landbrukssaker også hadde ansvar for viltforvaltning og motorferdsel i utmark. Over tid ble det vel heftig. Ellen Marie ikke ser for seg en hverdag uten å jobbe med landbruksfag og landbruksnæringen – og valgte derfor å søke jobb hos NLR i høst. Det gikk fint, og nå er jeg klar til å bidra der jeg kan. Jeg er økolog, og studerte agroøkologi på Ås da jeg enda var ung og lovende. Jeg er fortsatt lovende! Jeg er spesielt glad i utadrettet virksomhet. Det å være med å få ting til å skje er ekstra gøy. I løpet av året har jeg og mannen tatt over en flott sauebesetning og skal drive gård sammen med en kunnskapsrik kar på yttersida av Hadseløya. Nå er jeg veldig glad for å få være med i NLR-familien og få lære av kunnskapsrike kollegaer fremover.''

 

Det er med glede vi ønsker deg velkommen som nyansatt i NLR nord Norge.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.