Nyansatte i NLR Nord Norge

20.03.2019 (Oppdatert: 22.03.2019)

1.mars 2019 fikk NLR Nord Norge tre nye ansatte. Dette er Mirjana Sadojevic, fra Serbia, Maren Heringstad, Sandenssjøen, og Anne Kristiansen, Vadsø.

Foto: Torill Monsen-Abelseth. Vi gleder oss til dere medlemmer får møte dem og vi håper dere tar godt imot dem.

Mirjana Sadojevic er 34 år og kommer fra Serbia. Hun har bodd i Norge i  9 år og har en bachelor fra NMBU innen biologi og studieretning økologi, atferd og evolusjonsbiologi. Hun har erfaring fra Graminor AS og skal ha kontorsted i Bodø. Målet med Mirjana er at hun skal bemanne Mo i Rana kontoret etter hvert.

 

 

Maren Heringstad, er 27 år og er utdannet ved HINT innen husdyrfag. Hun har erfaring som konsulent i Dønna kommune og rådgiver i Tine SA. Maren skal sitte på kontor på Tjøtta.

 

Anne Kristiansen, 28 år, bosatt i Varangerboten, har en master fra NMBU innen avl på sau og storfe. Anne har erfaring fra landbrukskontoret i Tana kommune. Anne skal ha kontor hos Fylkesmannen i Troms/Finnmark i Vadsø.

 

Einar Båfjelldal, 35 år, har siden 20.januar 2019 jobbet i NLR Nord Norge. Han er agronom og sauebonde. Han skal jobbe 60 % på Troforskontoret, sammen med Frode Einrem (40 %).

 

 

I perioden 4 – 6. mars var denne gjengen samlet i Vesterålen for å få felles opplæring innen systemer og rutiner i NLR.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.