Likt tilbud for alle våre medlemmer

19.11.2019 (Oppdatert: 19.11.2019) Terje Balandin

Selv om Nord-Norge er langt så har NLR Nord-Norge (NLR NN) en målsetting om at alle medlemmer skal ha lik tilgang til våre tjenester, til lik pris, uavhengig av hvor du bor i landsdelen.

Fotograf: Liv Lyngstad

Vi tilbyr rådgivning innen et betydelig fagområde, og spesialisering for å få god nok kvalitet på produktet vi leverer er viktig. Derfor kan det av og til være langt fra rådgiver til bonde. Av og til blir avstandene i overkant, og vi ser derfor behov for å ha flere som tilbyr samme tjeneste. Eksempel her er takst, der vi har levert tjenesten i Troms og Finnmark, og vi nå gjør grep for å ha kapasitet for å levere tjenesten også i Nordland.

Eierskifte og skadetaksering er andre områder der vi styrker vår kompetanse for å kunne tilby tjenesten i Nord-Norge. Begge fagområdene er viktige for bonden der store verdier og ikke minst, mye følelser er involvert.

NLR NN ønsker å være framoverlent overfor våre medlemmer. Hvis vi ser at bønder har behov for tjenester eller rådgivning som de ikke får levert, eller som leveres fra andre til en svært høy pris. Da skal vi gjøre vårt ytterste for å få på plass kompetansen slik at vi kan tilby tjenesten. Etterspør du en tjeneste som du ikke får levert? Tenker du det er naturlig at NLR NN kan levere, ta kontakt så skal vi se på saken.

Sjekk ut vår hjemmeside for å se hvilke tjenester vi leverer;

https://nordnorge.nlr.no/vaare-tjenester/

 

 

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.