Ønsker du mer kompetanse innen HMS?

29.08.2018 (Oppdatert: 29.08.2018)

UiT Norges arktiske universitet, tilbyr videreutdanning i HMS for landbruket. Studiet vektlegger en praktisk tilnærming til sikkerhetsarbeidet på gården. VID-6001, HMS i landbruket – 10 studiepoeng

HMS- kampanje, Halle Arnes demonstrerer. Foto: Therese Talmo-Rønn.

I samarbeid med næringen er det utviklet et deltidsstudie som vektlegger en praktisk tilnærming til sikkerhetsarbeid på gården. Det er lagt opp til 3 samlinger slik at deltidsstudiet lar seg kombinere med jobb, skole. Søknadsfrist 1.oktober og oppstart siste oktober.

Vedlagt er annonsen for oppstart av studiet HMS-DEN GODE HVERDAGEN I LANDBRUKET. For mere info og påmelding gå inn på nettsiden www.uit.no/iis

Målgruppen er bønder fra hele landet og andre som bidrar i næringen i ulike roller. Studenter og lærere, ledere og tillitsvalgte i landbruksorganisasjoner, rådgivere, arbeidsgivere med flere kan søke! Økt kunnskap er med på å sette fokus på forbedringsarbeid. UiT har lang erfaring i samarbeid med andre bransjer med særlig fokus på sikkerhet eks maritime, gass, luftfart, arktiske anlegg, samfunnssikkerhet og miljø.

 Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.