Er du fremtiden for landbruket i Nord Norge?

11.06.2018 (Oppdatert: 18.06.2018)

NLR Nord Norge søker nå etter dyktige og motiverte kandidater til vårt trainee-program med oppstart høsten 2018. Ønsker du deg en spennende og utfordrende karriere innen kunnskapsbasert landbruk er dette muligheten du ser etter.

Foto: NLR Nord Norge

NLR Nord Norge har to ledige stillinger som trainee i vakre Lofoten og Helgeland.

NLR Nord Norge søker nå etter dyktige og motiverte kandidater til vårt trainee-program med oppstart høsten 2018. Ønsker du deg en spennende og utfordrende karriere innen kunnskapsbasert landbruk, er dette muligheten du ser etter.  


NLR Nord Norge

Norsk Landbruksrådgivning (NLR) er en medlemsorganisasjon som leverer rådgivning og tjenester til landbruksnæringen og gårdbrukere i hele Norge. Vi har ansatte som er faglig oppdatert på sine fagfelt, og levere rådgivning som bidrar til verdiskapning i alle ledd.

NLR Nord Norge har ca. 1900 medlemmer, og 35 ansatte fordelt på kontorer i hele Nord Norge. Hovedkontoret ligger i vakre Kleiva i Vesterålen. Vi tilbyr spesialisert rådgivning innen fagfeltene bygg, HMS, jord og plantekultur, økonomi, klima, bær/grønnsaker og økologisk.


Kan jeg søke?

Din første arbeidsoppgave starter HER! Spør deg selv om du har det som trenges for et krevende trainee-program? Fortell oss så hvorfor vi skal vurdere deg for vårt program? Programmet vil være lærerikt, krevende, utfordrende og utviklende for de vi velger. Du vil få tilført kompetanse og mye erfaring på kort tid, og vil raskt kunne opparbeide deg et nettverk du kan utvikle deg videre i. Og det i landsdelen hvor utviklingen skjer raskets og mennesker trives. Vi forventer mange søkere, sørg derfor presist, overbevisende og kortfattet å fortelle oss hvorfor nettopp du er kvalifisert for programmet. Nøkkelkvaliteter vi alltid ser etter er fleksibilitet, teamorientert, relasjonsbygger, positiv livsinnstilling, omstillingsevne, lærevilje og nysgjerrighet. Fagkunnskap eller spesiell interesse for grønnsaker, potet og bær ser vi spesielt etter for noen av stillingene.

Våre trainee-stillinger er forbeholdt nyutdannede kandidater med minimum bachelorgrad/mastergrad eller tilsvarende innenfor landbruksrelaterte fagområder. Vi kommer også til å vurdere søknaden fra deg som ønsker å utvikle deg etter noen års praksis innen landbruket. Kandidatene med arbeidserfaring innen landbruk kan prioriteres. Det legges ikke vekt på om søkerne har tilknytning til Nord Norge, men vær klar over at det å bo her er avhengighetsskapende. Erfaring viser at du mest sannsynlig aldri kommer deg herifra om blir du valgt!


Vi tilbyr:

  • Mentorordning, tett samarbeid med, og oppfølging fra våre dyktige rådgivere
  • En variert, spennende og givende arbeidshverdag med faglig utvikling
  • Fleksibelt arbeidstid- og sted
  • Et godt og balansert liv med deg og dine i fokus
  • Et av landets fremste faglige miljø
  • Prosjektstilling på nytt prosjekt "Grønt i Nord"
  • Nettverkssamlinger og kompetanseprogram
  • Seminarer, kurs og konferanser i regi av NLR
  • Hospiteringsordning i ulike regioner i Nord Norge gjennom året
  • NLR Rådgiverskolen


Språk 

Det er en forutsetning at du som trainee behersker norsk og engelsk på et godt nivå skriftlig og muntlig. Trainee-avtalen 


Oppstart høsten 2018, og varighet er 24 måneder.

Stillingsinnhold, lønn, samt dato for oppstart av programmet utvikles i fellesskap mellom NLR Nord Norge og den enkelte trainee basert på din kompetanse, interesse og vårt behov.

For mer informasjon, kontakt daglig leder Torill Monsen-Abelseth, tlf. 91737406 eller torill.monsen-abelseth@nlr.no

Søknad med CV sendes nordnorge@nlr.no

Søknadsfrist: 1.juli 2018

 

Lykke til med søknaden!



Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.