Alingsskadeerstatning, Hadsel kommune. 9. oktober kl 18 inviterer NLR Nord Norge og Hadsel kommune til «arbeidsmøte» rundt erstatningsordningen for klimabetinget avlingsskade.

05.10.2018 (Oppdatert: 05.10.2018)

På tirsdag 9. oktober kl 18 inviterer NLR Nord Norge og Hadsel kommune til «arbeidsmøte» rundt erstatningsordningen for klimabetinget avlingsskade. Påmelding til landbrukssjef Ellen-Marie Winther elewin@hadsel.kommune.no Mobiltelefon: +47 415 111 58

Isbrann

Ta med datamaskin, innloggingsdetaljer til altinn, eller bare deg selv, lesebriller og godt mot. Vi har anledning til å printe ut papirsøknader, men for de fleste er det nok en fordel med det elektroniske. Ragnhild Renna og Ellen-Marie Winther skal forsøke å belyse emnet med noen velvalgte ord – så får vi ta det derfra.

 Hvis du allerede nå lurer på noe om emnet – meld gjerne inn allerede nå.

Det er en ringeklokke nede som går opp til 5.etasje, men Ellen-Marie Winther vil stå nede fra 17.50 til 18.05 og åpne for folk. Er du senere enn 18.05 får du sende melding, så kommer noen og åpner.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.