Når yrket er mer enn bare en jobb

22.03.2018 (Oppdatert: 19.06.2018)

Livet som bonde kan utfordre på flere måter, og onsdag 4. april inviterer vi til kveldssamling med temaet «Når yrket er mer enn bare en jobb». Samlingen finner sted i peisestua på Mosjøen vgs, studiested Marka.

Kyr og gård. Foto: Hege Karine Herringbotn

Vi vet at livet som bonde kan utfordre på flere områder, og det er ikke noen vanlig 8 til 16-jobb. Du som er bonde har forpliktelser overfor dyrene dine, og mange andre gjøremål som skal passe inn med både vær og antall timer i døgnet. Mange kan oppleve ensomhet i yrket, og savner noen å dele begivenheter og utfordringer med.

I denne kveldssamlingen vil Janne-Monica A. Kaarigstad fra Viken senter snakke om hvordan du ivaretar gårdens viktigste ressurs – deg selv.

Samlingen er for deg/ dere som kjenner på disse utfordringene.  Vi vil snakke om temaet, åpne opp for diskusjon og gi praktiske tips til hvordan man kan ta tak i dette.

Vi har sendt ut invitasjon til de som har HMS-avtale, men det er fritt fram for andre som er interessert å melde seg på. 

Påmelding

Påmelding til:

 

Hege Karine Herringbotn 
E-post: hege.karine.herringbotn@nlr.no
Mob.: 90692558
Tid: 4. april 19:30-21:30
Sted: i peisestua på Mosjøen vgs, studeisted Marka
Påmeldingsfrist: 03.04.18
Ingen deltagerkostnad


Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.