Når yrket er mer enn bare en jobb

22.03.2018 (Oppdatert: 19.06.2018) Hege Karine Herringbotn

Livet som bonde kan utfordre på flere måter, og onsdag 4. april inviterer vi til kveldssamling med temaet «Når yrket er mer enn bare en jobb». Samlingen finner sted i peisestua på Mosjøen vgs, studiested Marka.

Kyr og gård. Foto: Hege Karine Herringbotn

Vi vet at livet som bonde kan utfordre på flere områder, og det er ikke noen vanlig 8 til 16-jobb. Du som er bonde har forpliktelser overfor dyrene dine, og mange andre gjøremål som skal passe inn med både vær og antall timer i døgnet. Mange kan oppleve ensomhet i yrket, og savner noen å dele begivenheter og utfordringer med.

I denne kveldssamlingen vil Janne-Monica A. Kaarigstad fra Viken senter snakke om hvordan du ivaretar gårdens viktigste ressurs – deg selv.

Samlingen er for deg/ dere som kjenner på disse utfordringene.  Vi vil snakke om temaet, åpne opp for diskusjon og gi praktiske tips til hvordan man kan ta tak i dette.

Vi har sendt ut invitasjon til de som har HMS-avtale, men det er fritt fram for andre som er interessert å melde seg på. 

Påmelding

Påmelding til:

 

Hege Karine Herringbotn 
E-post: hege.karine.herringbotn@nlr.no
Mob.: 90692558
Tid: 4. april 19:30-21:30
Sted: i peisestua på Mosjøen vgs, studeisted Marka
Påmeldingsfrist: 03.04.18
Ingen deltagerkostnad


Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.