Markdag,grønnsaksdyrking

04.07.2018

Vi arrangerer markdag med landbruksrådgiver Thomas Holz som fagmann hos Andreas Grønbech,på Vestvågøy.

Grønnsaker i utvalg

Markdag med landbruksrådgiver Thomas Holz. Spesialrådgiver på grønnsaker.

 

Invitasjon til markdag : Overføring av kunnskap fra økologisk dyrking av grønnsaker til konvensjonell + gode dyrkingsråd i sesongen

Onsdag.  4. juli kl. 12.30. Sted: Vi møtes ved Hol Kirke på Fygle. Derfra går vi til en av Andreas’ grønnsakåkere, som ligger ca 200 m unna.

 

Vi arrangerer markdag med landbruksrådgiver Thomas Holz som fagmann hos Andreas Grønbech,på Vestvågøy. Andreas har startet med grønnsakdyrking i Bergsdalen på Vestvågøy. Han begynte for et par år siden, og har utvidet areal og sortiment hvert år.

Vi er så heldig å ha Thomas Holz som faglig ansvarlig denne dagen. Han er oppvokst på gård i Tyskland og fikk tidlig ansvar for ugrasreinholdet i den økologiske grønnsaksproduksjonen. Han har arbeidet i Norsk Landbruksrådgiving Østafjells med ansvar for økologisk grønnsaksrådgiving i en årrekke. I tillegg har han hatt mange lignende oppdrag som dette med markdager og kurs rundt om i landet.

 

Viktige emner som skal presenteres og diskuteres:

  • Kontroll på ugraset
  • Vekstskifte
  • Jordfruktbarhet og livet i jorda
  • Jordforbedring
  • Integrert plantevern

 

Kle deg etter været og bruk reine sko/støvler!

 

Enkel servering. 😊

Arrangementet støttes av Fylkeskommunen i Nordland og spisskompetansemidler i Norsk Landbruksrådgiving (NLR).Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.