Norsk Landbruksrådgivning styrker sin HMS-kompetansen

31.10.2018 (Oppdatert: 31.10.2018)

I dag, onsdag 31.10.18, startet HMS studiet i Tromsø. På skolebenken sitter tre engasjerte og spente HMS-rådgivere i Norsk Landbruksrådgivning Nord Norge. De er sultne på ny kunnskap som de kan ta med seg tilbake i jobben som HMS-rådgiver i NLR Nord Norge. Solfrid Ramberg skal ha ansvar for Sør-Troms og den nordligste delen av Nordland, Hege har deler av Helgeland, mens Bodil har Lofoten, Bodø og Helgeland

Solfrid Ramberg, Hege Herringsbotn og Bodil Lundbakk

Studiets målgruppe er bønder fra hele landet og andre som bidrar i næringen i ulike roller. Deltakere på studie har bakgrunn enten som student, lærer, ledere, tillitsvalgte i landbruksorganisasjoner, rådgiver og gårdbruker. Målet er å øke kunnskap og sette fokus på forbedringsarbeid. UiT har lang erfaring i samarbeid med andre bransjer med særlig fokus på sikkerhet eks maritime, gass, luftfart, arktiske anlegg, samfunnssikkerhet og miljø.

 

NLR Nord Norge er veldig fornøyd med tilbudet, som bidrar til en bedre systematisk opplæring av nye HMS-rådgivere.Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.