Torill Monsen-Abelseth ny daglig leder i NLR Nordland

01.12.2017 (Oppdatert: 04.12.2017)

Torill Monsen-Abelseth har startet som ny daglig leder i Norsk Landbruksrådgiving Nordland. Her skal hun legge til rette for en enda bedre rådgiving til bøndene i Nordland.

Torill Monsen-Abelseth skal lede NLR Nordland mot enda bedre rådgiving for nordnorske bønder.

Torill Monsen-Abelseth kommer fra en stilling som kvalitetssjef i LNS og har tidligere også jobbet som daglig leder i Maritex. Hun tar over etter Gustav Karlsen som har vært konstituert daglig leder i NLR Nordland.

 

Mål om å utvikle

− Gustav og jeg kommer til å jobbe tett sammen framover, men min oppgave fra styret er å styre og styrke økonomien, og legge til rette for at våre ansatte skal kunne gjøre en god jobb som bondens fremste rådgivere i tiden framover, forteller Monsen-Abelseth.  Hun har vært i stillingen en måned allerede, og liker det hun ser.

− Jeg har fått være med på en samling med de ansatte allerede, og begynner å bli kjent med alle de 27 som jobber i organisasjonen. Og jeg er imponert over kompetansen og engasjementet. Dette er en gjeng jeg gleder meg over å få lov å lede, sier hun.

De ansatte i NLR Nordland er fordelt på 12 kontorer fra Gratangen i nord til Bindal i sør.

Fortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.