Regenerativt landbruk kurs - endring til digitalt møte, dag 1 av 3

01.01.0001 (Oppdatert: 13.11.2020) ,  Ragnhild Renna

Tid: -
Sted: Microsoft Teams


Etter ønske fra medlemmer arrangerer vi kurs i regenerativt landbruk med kurslærer Anders Lerberg Kopstad som er autorisert Field Professional innen Environmental Outcome Verification. Han har master i agroøkologi fra NMBU, og har de siste fem år drevet med rådgiving av bønder og foretak innen landbruk og naturvern. I fire år har han holdt kurs innen Savory Institute. Foruten å holde kurs i Norge, har han også jobbet i resten av Norden og Baltikum.


Kurset har fokus på opplæring i Holistic Management hvor bøndene skal lære å lese landskapet og forstå hvilke prosesser i økosystemet som ligger til grunn for et produktivt landskap. Bønder skal trenes i å analysere og kunne se sammenhengen i ulike landskapsproduksjoner. Vi skal lære å se sammenhengen og kunne analysere ulike situasjoner for å planlegge de økonomiske og økologiske rammene i produksjonen. Totalt omfatter opplæring med tre samlinger på tre dager hver. Vi arrangerer nå første samling. Pga. koronasituasjonen arrangeres kurset digitalt på TEAMS. Kursdager: Tirsdag 24. november, torsdag 26. november og siste kursdag torsdag 3. desember. Tidspunkt kl 9 - 15. Alle kursdager må følges. Kursene er åpne for alle interesserte, maks 15 deltakere pr kurs. Kurset er nesten fulltegnet, men vi har plass til 2-3 deltakere til.  Kursavgift kr 1900,- som faktureres og skal være betalt før kursstart. Delfinansiert av NLR.  

 

> Program

 

Påmelding innen 20. november

 

Kontaktpersoner

Anne Marit Isachsen, tlf 91320731, eller  e-post ami@nlr.no

Ragnhild Renna, tlf 90548161, eller e-post ragnhild.renna@nlr.noFortell oss gjerne hva du gravde etter. Vi jobber med å gjøre sidene våre bedre.
Æsj, det var dumt. Hva lette du etter? Gi oss gjerne en tilbakemelding slik at vi kan gjøre det lettere for deg å finne fram på sidene våre.